Thursday, October 16, 2008

De pijn van de Ziel

In onze maatschappij, getuigen wij de daling van geweten. Het is gezamenlijk met unfashionability en de politieke onjuistheid van een bepaald traditioneel geloof. Ziet om het even wie geen verbinding?
Als u aan dit traditionele geloof intekent, wordt u onmiddellijk gestereotypeerd als wild-eyed fanatic, en slechter, enkel voor het geloven van het zelfde bericht dat door miljoenen eeuwenlang wordt goedgekeurd. Maar toch precies gezamenlijk met het dalende geweten van vandaag en verdere verhoging van misdaad, haat, zijn het immorele gedrag en de apathie, het openbare trashing van dit traditionele geloof geweest. Ik, opnieuw zegt iedereen ziet geen verbinding? De enige groep dat het eigenlijk „politiek correct“ is te haten is de groep die nog dit traditionele geloof houdt.
De schuld is iets geworden dat aan al kosten moet worden gezuiverd. Maar de schuld is als pijn, slechts voor de ziel. Als u al pijn verzacht, vroeg of laat zult u tegen een heet fornuis leunen en zult van uw vingers branden. Als u al schuld verzacht, zult u uiteindelijk de rest van uw lichaam in een gelijkaardige situatie vinden.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl
Post a Comment

My Blog List